Felhasználási feltételek

A Weboldal:

A http://www.kuponoldalak.hu/ weboldal (a továbbiakban: „Weboldal”) a hazai közösségi vásárlással foglalkozó weboldalak (a továbbiakban: „Kuponoldal”) ajánlatait gyűjti egy helyre. A Weboldal üzemeltetője az ONLINE KUPONOLDALAK Kft. (székhely: 2151 Fót, Móricz Zsigmond utca 50., Cg.: 13-09-158855, adószám: 24100953-2-13; a továbbiakban: „Szolgáltató”) így összegyűjtött ajánlatokat egy felületen elérhetővé teszi, továbbá a Weboldal hírlevelére feliratkozott felhasználók részére elektronikus hírlevelet küld.

Elektronikus hírlevél:

A Weboldalon lehetőség van hírlevélre történő feliratkozásra. A hírlevél perszonalizálható, amelynek eredményeként a hírlevélre feliratkozó egyedi hírlevelet kap. A hírlevél a Weboldalra összegyűjtött Kuponoldalak által előállított ajánlatok kivonata, amelyet az arra feliratkozott felhasználóknak napi rendszerességgel kapnak meg. A hírlevélre történő feliratkozás során megadott adatok kezelésére a Weboldal adatvédelmi szabályzata az irányadó. A hírlevélről leiratkozás lehetséges.

Jogosultságok, tulajdonlás:

A Weboldalon is használt arculati, Szolgáltató által alkotott tartalmi elemek a Szolgáltató kizárólagos tulajdonát képezik. Annak harmadik fél által történő felhasználása csak a Weboldal üzemeltetőjének előzetes hozzájárulásával lehetséges.
Engedély nélküli felhasználás esetén a Szolgáltató jogi lépéseket kezdeményez a nem jogszerű használat megszüntetésére és az okozott anyagi, nem anyagi károk orvoslatának érdekében.

Felelősség kizárása:

A Weboldalra összegyűjtött ajánlatok, tartalmak valódiságáért, pontosságáért a Szolgáltató nem felel. A Kuponoldalak által előállított, és a Szolgáltató által összegyűjtött ajánlatok, tartalmak helytelen megjelenéséből adódó kellemetlenségekért, károkért a Szolgáltató nem felel.
A Weboldalon található összegyűjtött tartalmak, külső oldalakra mutathatnak, amely linkek az összegyűjtött tartalmat, információt előállító, megfelelő Kuponoldalra, vagy egyéb oldalakra mutatnak. Az ilyen Kuponoldalak, és egyéb oldalak tartalmáért, biztonságáért a Szolgáltató nem felel.

A Szolgáltató fenntartja a jogot:

Az Általános felhasználási feltételek hatálya, módosítása:

A módosítás hatályba lépését követően a Weboldal használatával a Weboldalt használó elfogadja a módosított Általános felhasználási feltételeket.

Az oldal tetejére