Gyakran Ismételt Kérdések

Egy remek lehetőség, hogy áttekintsd a hazai kupon-kínálatot, mert a Kuponoldalak.hu összegyűjti minden kuponoldal ajánlatait, ezzel időt és energiát spórolva neked. Naponta megéri benézni, mert folyamatosan frissülnek a kedvezményes vásárlási lehetőségek, melyek közt kedved szerint keresgélhetsz. Elég csak rákattintani a neked tetsző ajánlatra, hogy a megfelelő közösségi vásárló oldalra juss. Nem kell több hírlevélre egyesével feliratkoznod, mert kérésedre naponta kategorizált hírlevelet küldünk neked az összes kuponoldal aktuális ajánlataival.

Közösségi vásárlás?

A közösségi vásárlással foglalkozó oldalak arra ösztönzik a vásárlókat, hogy minél többen vásároljanak adott termékből vagy szolgáltatásból, hisz akkor adnak 50-90%-os kedvezményt, ha elértek egy minimum számú vásárlót.

Hogyan működik a Kuponoldalak weboldala?

Oldalunkon megtalálhatod az összes közösségi vásárlással foglalkozó weboldal ajánlatát. Kedved szerint rendezheted őket kategóriába, kedvezmény és ár szerinti sorrendbe, vagy akár érvényesség és kupon oldal szerint. Egy felületen, összehasonlítható módon, rendszerezetten követheted napról-napra a közösségi vásárlással foglalkozó oldalak által kínált hatalmas kedvezményeket.

Hogyan működik a Kuponoldalak hírlevele?

Kérésedre hírlevelet küldünk minden nap, amelyben megtalálod az aznapi újdonságokat rendszerezve. Ez egy kényelmes megoldás, hisz nem kell több tucat oldalt átnézned és minden egyes hírlevélre feliratkoznod. Hírleveled tartalmát Te határozod meg, olyan ajánlatokat emelünk ki a testreszabott hírleveledben, amelyek téged igazán érdekelnek. De nem kell félni, nem maradsz le a többi új ajánlatról sem, azokról is értesülsz a hírlevélben, hogy bármikor kipróbálhasd magad egy-egy új kozmetikusnál, fitneszteremben, étteremben, stb. Beállításaidat bármikor módosíthatod, hiszen mindenkinek változhat idővel az érdeklődési köre.

Naponta megéri benézni!

Naponta többször frissítjük a kedvezményes ajánlatok listáját. A közösségi vásárlással foglalkozó oldalak naponta új ajánlattal állnak elő. Naponta akár 15-20 új ajánlatot is találsz az oldalunkon, vagy a hírlevelünkben

Hogyan lehetségesek ezek a nagy kedvezmények?

A kuponok ereje a nagyszámú vásárlóban rejlik, ezért is hívják közösségi vásárlásnak. Azért tudnak a szolgáltatók 50-90%-os kedvezményeket adni, mert nagyon sok vásárlót érhetnek el, és rövid idő alatt sok új vevőt szerezhetnek. A kedvezményes kuponokkal ráadásul sokan kipróbálnak olyan szolgáltatásokat is, amelyeket egyébként nem engednének meg maguknak. És aztán továbbadják a szolgáltatás jó hírét.

Miért kell megvásárolni a kuponokat?

A kuponnal elérhető kedvezmények csak akkor lépnek életbe, ha kellő számú vásárló jelentkezik az akcióra. Azért, hogy az akció biztosan érvényes legyen, és senki ne maradjon hoppon, mindenki előre fizeti ki a szolgáltatás árát, ezzel jelezve szándéka komolyságát.

Előfordul, hogy nem jön össze elég vásárló?

Ilyen nagyon ritkán fordul elő, de ebben az esetben a kedvezmény nem lesz érvényes, és a kupon vételárát sem vonják le a bankszámládról. Ha pedig már átutaltad az összeget, akkor visszautalják neked.

Hogy mindig legyen elég vásárló, küldd tovább a Minden Kupon hírlevelét a barátaidnak, ismerőseidnek is. Minél többen vagyunk, annál gyorsabban érjük el a kedvezményeket!

Mit tegyek, hogy ne maradjak le az akciókról?

Iratkozz fel hírlevelünkre, és minden hétköznap értesítünk az új és a lejáró kedvezményekről.

A Minden Kupon értékesíti a kuponokat?

Nem, mi csak összegyűjtjük az akciókat szervező kupon honlapok ajánlatait egy hírlevélbe, hogy könnyen értesülhess az összes kedvezményről. A hírlevelünkben egy-egy ajánlatra kattintva a különböző kupon honlapokra érkezel, a kuponokat tőlük vásárolhatod meg.

Csak meghatározott ideig vásárolható meg egy kupon?

Igen, minden kuponnál jelezzük, hogy meddig vásárolható meg. Vannak korlátozott darabszámban elérhető kuponok is, ezeknél érdemes sietni, mert a kijelölt határidő előtt is elfogyhatnak.

Ajándékba is adhatók a kuponok?

Igen, a kuponok ajándékba is adhatók. A kupon ráadásul kiváló választás, ha valami újszerű élménnyel szeretnéd ismerőseidet meglepni vagy nincs sok időd az ajándékok beszerzésére. Egy kupon megvásárlása csupán néhány percet vesz igénybe.

A vásárláshoz regisztrálnom kell a kupon honlapokon is?

Igen, az egyes kupon holnapoknak saját regisztrációjuk van, mi nem adunk át számukra semmilyen adatot.

Hogyan fizethetem ki a kuponokat?

A kuponokat a legtöbb helyen átutalással vagy bankkártyával vásárolhatod meg, egy-két kivétellel.

Hogyan kapom meg a kupont?

A legtöbb kupon honlaptól egy emailt és egy letölthető PDF dokumentumot kapsz (ezt a dokumentumot bármikor újra letöltheted). A kupont a legtöbb esetben ki kell nyomtatni és bemutatni, de bizonyos esetekben elég a kupon kódját tudnod.

Csak budapesti kuponok vannak?

Nem, vidéki és az ország teljes területén elérhető kedvezmények is vannak. A vidéki kuponokat a hírlevélben egy külön részben találod.

Meddig lehet felhasználni a kuponokat?

Ez minden kuponnál eltérő, de általában bőven van idő a felhasználásra. Tipikusan néhány hónap vagy akár egy teljes év is. Persze vannak konkrét időpontra, például szilveszterre szóló kuponok is. Vásárlás előtt mindig ellenőrizd a kiválasztott kupon érvényességi idejét!

További kérdésed van?

Az oldal tetejére