Mi-Miért a kuponoldalak.hu?

Mi az a Kuponoldalak.hu?

Egy remek lehetőség, hogy áttekintsd a hazai kupon-kínálatot, mert a Kuponoldalak.hu összegyűjti minden kuponoldal ajánlatait, ezzel időt és energiát spórolva neked. Naponta megéri benézni, mert folyamatosan frissülnek a kedvezményes vásárlási lehetőségek, melyek közt kedved szerint keresgélhetsz. Elég csak rákattintani a neked tetsző ajánlatra, hogy a megfelelő közösségi vásárló oldalra juss. Nem kell több hírlevélre egyesével feliratkoznod, mert kérésedre naponta kategorizált hírlevelet küldünk neked az összes kuponoldal aktuális ajánlataival.

Oldalunk célja, hogy az egy év alatt gombaszámra növekvő magyar kuponos oldalak ajánlatait egy felületen mutassa be, az egyes kuponokat kategóriákba sorolva, könnyített keresést kínáljon látogatóinak. Az egyedi szűrési funkciónknak köszönhetően a vásárló célirányosan tud választani az aktuális ajánlatokból, legyen az utazás, egészség- és szépségápolás, oktatás, sport és fitness, szabadidős tevékenységek, utazás és sok más egyéb kategória közül.

Amennyiben látogatónk tetszését elnyeri valamelyik kínált ajánlatunk, abban az esetben a kupon bővebb leírásában tud tájékozódni a kupon felhasználásának feltételeiről, ha pedig meggyőződött vásárlási szándékáról, akkor az oldalunkról átirányítva a kupont ajánló oldalra navigáljuk, ahol a vásárlását lebonyolíthatja.

 

Miért a Kuponoldalak.hu?

Az összes kupon és akció – egy lapon

A Kuponoldalak.hu segítségével gyorsan megismerheted és könnyedén elérheted a legjobb akciókat, hogy minél többet megspórolj. A folyamatosan frissülő kupon gyűjteményünk a magyar közösségi vásárló honlapok összes aktuális akcióját tartalmazza. Ezt az ingyenes és kényelmes szolgáltatást neked hoztuk létre, hogy egyszerűen megtaláld és kihasználhasd a kedvezményes ajánlatokat.

A közösségi vásárlás legnagyobb központja Magyarországon

Magyarországon egyre több weboldal kínál remek alkalmat az akciós vásárlásra. Ezek a hihetetlen kedvezmények éttermekben, fitness- és wellness klubokban, utazásokon, kalandokon időnként elérik a 90%-ot is. Ez úgy lehetséges, hogy a vásárlók összefognak, és – amikor elérik a minimálisan elvárt vevőszámot – jóval olcsóbban jutnak hozzá egy-egy termékhez vagy szolgáltatáshoz.

A vásárlók valójában online kuponokat vásárolnak, amelyek jellemzően korlátozott számban és csak rövid ideig – általában néhány napig – érhetők el. A legnépszerűbb akciók hamar elfogynak, ezért nagyon fontos, hogy mielőbb értesülj az ajánlatokról. Eddig ezt csak úgy tudtad elérni, ha az összes kupon honlapot minden nap egyenként végigböngészted.
A Kuponoldalak.hu tehát nem közvetlenül árulja a kuponokat. Ehelyett naponta összegyűjtjük neked az összes közösségi vásárló honlap ajánlatait egy hírlevélbe.

 

Hírlevél feliratkozás

Az oldal tetejére